Una xerrada sobre com fer-ho per deixar de fumar

Com puc deixar de fumar? Aquesta va ser la pregunta que va mobilitzar l’Associació de veïns i veïnes de Can Clos aquest dimarts 26 de maig, quan va organitzar una xerrada sobre el tabaquisme i les seves conseqüències; i sobretot com fer per acabar definitivament amb aquesta addicció.
“Al barri hi ha molta gent que fuma i que no ho pot deixar, diversos veïns ens ho havien comentat i per això vam prendre la iniciativa.”  Explicava Rosalia Fernández, Presidenta de l’Associació de veïns i veïnes de Can Clos consultada sobre el perquè  havien escollit aquesta temàtica.
La Toñy, també membre de la directiva de l’Associació, està intentant deixar de fumar i ella mateixa va fer de coordinadora de l’esdeveniment.
“Una persona que intenta deixar de fumar pateix angoixa per l’addicció que provoca la nicotina”. Això explicava l’especialista del CAP Carles Ribas a temp d’informar que al CAP hi ha una consulta antitabac els dimecres a la tarda, per ajudar, aconsellar i acompanyar les persones que han decidit dir prou al tabac. l’Associació de veïns va expressar molta satisfacció per la col·laboració del CAP Carles Ribas i van informar que aquesta és la primera d’altres xerrades que organitzaran pròximament.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.