Mans a les Mans rebran la Medalla d’Honor Barcelona 2021

Lluis Llanes, de l'Associació de Comerciants de Creu Coberta també rebrà el reconeixement.

El Consell de Districte ha aprovat per unanimitat les candidatures a la Medalla d’Honor de la Ciutat de Barcelona, un distintiu que s’atorga anualment a persones i entitats que han destacat en la defensa dels valors socials i cívics que representen Barcelona.

En total s’entreguen 25 medalles, dues escollides per cada districte i cinc que decideix directament l’Ajuntament central. Així, enguany els guardonats del districte de Sants-Montjuïc seran la Fundació Mans a les Mans, en categoria col·lectiva i el veí Lluís Llanas, en categoria individual.

Amb més de 15 anys d’història la Fundació Mans a les Mans dona suport a més de 250 nens i nenes del barri de La Marina. El regidor Marc Serra destacava la rellevància de la feina que duu a terme, motiu pel qual hi ha hagut unanimitat en la seva candidatura: “ningú pensa el barri de La Marina sense la Fundació Mans a les Mans i crec que aquest és un reconeixement molt merescut pel seu esforç, treball i dedicació, i sobretot per la seva alegria contagiosa”.

Neus Cerdà, directora Mans a les mans, ha reaccionat amb “sorpresa i molt d’entusiasme” perquè el seu equip està centrat en la feina d’ acompanyar les famílies que sovint no tenen drets bàsics coberts i fer suport la canalla. “Que la ciutat reconegui la feina és encoratjador per tot l’equip”, ha comentat.

Així mateix,  Lluís Llanes, president de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta i també de la Fundació Barcelona Comerç, ha estat escollit pel seu compromís amb el teixit associatiu comercial del districte i de la ciutat.

La cerimònia d’entrega dels premis es durà a terme en els propers dies a la Casa Gran.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.