El telefèric de Montjuïc s’atura tres setmanes per revisió

El telefèric de Montjuïc tancarà les seves portes al públic de manera temporal a partir del 25 de gener, durant tres setmanes aproximadament, per portar a terme les tasques anuals obligatòries de revisió i posada a punt de tots els elements de les instal·lacions.

El telefèric de Montjuïc va fer el 2015 més d’1,3 milions de viatges i des de la inauguració, el 2007, ja supera els 11 milions. És el mitjà de transport més modern i atractiu per arribar fins a la part alta de la muntanya de Montjuïc, amb les mesures de seguretat més exigents i accessible a tothom. Ara, però, el telefèric s’atura temporalment fins el proper 14 de febrer, quan es preveu que finalitzin les tasques anuals de revisió obligatòries i es reprengui la seva activitat.

Durant els treballs de revisió del Telefèric, entre Parc de Montjuïc i el Castell, TMB recomana fer servir com a alternatives la línia 150 de bus (que uneix Plaça Espanya i Castell de Montjuïc) i la 55 (Parc de Montjuïc – Pl. Catalana), les quals funcionen tots els dies de la setmana de 7 a 21 hores.

Per la seva banda, el Funicular continua tancat. A l’altre transport per cable de Montjuïc s’hi estan duent a terme des del passat 2 de novembre tasques extraordinàries de manteniment i treballs d’actualització i renovació de la instal·lació.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.