ARY Esport estrena temporada amb la Primera Jornada de Nutrició, Esport i Salut

L’associació sense ànim de lucre ARY Esport estrena nova temporada i ho farà amb noves activitats. El seu objectiu principal és fomentar l’esport al barri, però alhora fer conèixer als usuaris sobre nutrició i salut relacionats amb l’esport. Per aquesta raó, l’agrupació celebrarà, amb la col·laboració de Santiveri, una jornada gratuïta per apropar els veïns a aquesta temàtica. La cita tindrà lloc el 27 i el 28 de gener a La Bàscula.

El primer dia, l’equip de nutricionistes de Santiveri s’aproparà a les instal·lacions de l’associació per fer unes xerrades sobre salut, nutrició i esport. Per la seva banda, l’últim dia es dedicarà a fer un petit tast gratuït les activitats que els monitors ofereixen a tots els públics.

Articulacions, aparell digestiu, flora intestinal, ventre pla… Durant la jornada, un equip de nutricionistes es dedicarà a parlar d’aquest ventall de temes. Així ens ho avança l’Alberto Costas, un dels monitors de les activitats dirigides del poliesportiu. “En aquesta primera jornada, s’explicarà als usuaris de quina manera els aliments intervenen en la digestió i donarem consells sobre pautes d’alimentació”.

El 28 de gener serà el segon i darrer dia d’aquesta Primera Jornada de Nutrició, Esport i Salut. “Es farà un tastet de totes les activitat que farem d’ara en endavant per la nova temporada de l’associació”, afirma Costas. L’integrant d’ARY Esport té un parell d’objectius clars amb aquestes activitats. “Volem fomentar l’esport a la Marina, però també promocionar l’associació entre els veïns i veïnes del barri”.

En aquesta nova temporada, activitats com Gymbra, Body Combat, Posa’t en Forma, ZumbARY, Manteniment Integral, Pilates, etc., augmentaran l’oferta de l’associació cap a aquells interessats en practicar esport al barri. ARY Esport amb col·laboració de la Federació Catalana de Tamborí, obrirà també aquesta activitat per tal de promocionar-la i fer-li cabuda a la Marina, sent la seva presentació al mes de gener.

Alhora de voler fomentar els esports minoritaris com el tamborí, els seus integrants estan organitzant més activitats, com una gimnàstica preesportiva per a discapacitats intel·lectuals. Aquesta proposta, però, està encara en converses amb l’Ajuntament de Barcelona.

Recordem que ARY Esport és una associació sense ànim de lucre que va obrir les seves portes el passat mes d’abril a la sala polivalent de la Bàscula per realitzar les seves activitats dirigides davant la manca d’oferta que hi havia al barri. El projecte va començar el passat mes d’abril i organitzen les activitats a l’espai municipal de La Bàscula. Segons l’equip d’ARY Esport, des d’aquestes primeres passes fins avui l’evolució ha sigut “molt positiva”.

Els objectius principals de l’Associació són fomentar el coneixement i la pràctica d’esports dirigits, crear hàbits saludables als associats durant el temps lliure i dinamitzar la vida social i associativa a través de les activitats esportives.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.