El barri de Sant Cristòfol celebra la inauguració de les noves pistes del club de petanca

Aquest dissabte 14 de novembre en un acte celebrat al mig dia es va inaugurar les noves instal·lacions del club “El 8 de maig” en Sant Cristòfol (habitatges SEAT). L’acte s’ha iniciat amb un minut de silenci pels atemptats terroristes d’anit a París.

Alfonso Bravo, President del club ha celebrat que s’inaugurin aquestes instal·lacions i, ha declarat que les anteriors, que estaven en els terrenys adjacents a l’antic mercat, no complien les normes reglamentàries posat que només tenien 13 metres de llarg, quan el reglament de la federació catalana de petanca estableix que han de ser 15 metres.

El club compta amb al voltant de 200 socis, que ja poden gaudir de les noves instal·lacions. Estaran obertes de 10 a 13 hores i de 16 a 19.30 hores.

Antonio Peña, fundador i actual vicepresident ha manifestat que el club es va fundar a partir d’un grup de veïns que es reunien a “tirar boles” i que un dia van decidir formar el club. “Ens vàrem reunir un 8 de maig de 1982, tots érem treballadors de SEAT i no ens posàvem d’acord sobre el nom, uns volien que es cridés Club Seat, altres Sant Cristòfol i uns altres Gran Via, davant el desacord i per resoldre el debat el president que acabàvem d’escollir va optar per posar-li 8 de maig”

Alguns socis del club han expressat una valoració molt positiva de les noves instal·lacions, un d’ells, en Francisco, les ha qualificat “d’estupendes”, això sí ha matisat que la rampa pels quals usen cadires de rodes no està ben construïda perquè no és del tot plana, hi ha dos centímetres de diferència entre rampa i rampa i això causarà dificultats a els qui les utilitzin.

“Molt boniques” i “magnifiques” han sigut uns altres qualificatius que la Marina ha pogut  recollir dels seus socis, encara que diversa gent han coincidit també amb el fet que un sol lavabo provocarà cues.

En representació del Districte de Sants Montjuïc ha estat presents els Consellers de Barcelona, en Comú Joan Sanromà i Esther Pérez. Per part de Convergència, ha participat el conseller Carlos Domingo, ja que la inversió per a aquest nou projecte d’instal·lacions esportives es va realitzar en l’anterior gestió de govern municipal. Al seu torn d’intervencions, tots han coincidit amb la importància i necessitat d’aquest tipus d’espais per fomentar la cohesió social i el foment a l’esport al barri.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.