La Marina acull la segona edició de les jornades Trenca/Ments

Activitat sobre com gestionar les emocions en la jornada de Trencaments, 2022

María Aroca 

Coincidint amb el Dia Mundial de la Salut Mental, el 10 d’octubre, i fins al 30 de novembre, es podrà participar de manera gratuïta amb inscripció prèvia en tot una quinzena d’activitats en els diferents espais del barri. 

Aquesta edició compta amb el suport de la col·laboració de diversos agents dedicats al marc de la cura emocional i mental, que rep el suport de l’Ajuntament de Barcelona a través del programa VilaVeïna. L’objectiu és donar recursos i serveis disponibles per ajudar a la ciutadania.

Les jornades començaran el pròxim 10 d’octubre a les 19h en la Sala Maremar de la Marina amb un col·loqui sobre els estereotips relacionats amb la salut mental de la mà del col·lectiu Amb Experiència Pròpia.   

 Què és Trenca/Ments?

Neix al 2022 amb l’objectiu de trencar els estigmes que hi ha sobre la Salud mental i els malestars emocionals, amb la coordinació de diferents agents del barri per promoure l’autocura en la gestió  de les emocions. 

Trenca/Ments també organitza un concurs de microrelats obert a tot el públic sobre la salut mental i el benestar social. Els textos es podran presentar a partir del 10 d’octubre fins  al 17 de novembre. Podeu consultar aquí les bases.

Aquesta segona edició compta amb la col·laboració de nou agents de barri i del territori com; Biblioteca Francesc Candel, el Centre Cívic Casa del Rellotge-Sala Pepita Casanellas i el Centre Cívic La Cadena, el CAP de la Marina, el CAP Doctor Carles Ribes, l’Agència de Salut Pública de Barcelona, el Pla de Desenvolupament Comunitari, el col·lectiu Amb experiència pròpia, el Club Social Ments Obertes, el programa “A la Marina ens cuidem”, el Centre d’Atenció Precoç (CDIAP ASPACE) i Konsulta’m.

Podeu consultar aquí tota la informació

 

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.