Sessió tranquil·la de l’Audiència Pública

L’Audiència Pública del passat 3 de desembre va arribar farcida d’intervencions sobre la Marina. De fet, sis de les dotze persones que van intervenir van presentar algun tema directament relacionat amb la Zona Franca. Dos mesos després de la darrera (carregada de polèmica), aquesta Audiència Pública va aconseguir omplir gran art de la Sala de Plens del Districte Sants-Montjuïc. Amb tan sols dotze veïns i entitats participant-hi, la sessió va durar poc més d’una hora, tot i que es van poder tractar temes molt diversos.

 

Les qüestions de manteniment van ser presents en l’acte, des de baranes mal soldades a enllumenat que no funciona passant per forats a la vorera. La resposta per a les demandes d’aquest tipus va ser sempre la mateixa: la notificació als serveis de manteniment de la ciutat. Alguns dels participants van agraïr al regidor i el seu equip la resolució de problemes anteriors d’aquest tipus.

 

El transport públic també va ocupar part de la sessió: no-senyalització de la línia H16 a l’àrea d’intercanvi de Plaça Cerdà; no reposició de parades de Bicing un cop acabades les obres que es feien al lloc on eren; la baixa freqüència de les línies d’autobús H10, H12, H16 i L20; forat entre l’andana i el vagó del metro a la L5 a la parada Plaça de Sants. La majoria d’aquestes reivindicacions van ser escoltades com a recordatori del que ja s’està mirant de fer al barri.

La remodelació del carrer Antoni Capmany va ser motiu de queixa dels veïns: reclamen arbres frondosos en lloc de palmeres, ja que provoquen  més ombra per a quan faci calor. Jordi Martí va confirmar el canvi d’espècie que es farà immediatament.

L’acte va incloure encara més àmbits, tot i que aquests són els tres principals. A la web del districte es poden trobar els vídeos de les Audiències Públiques, on podreu veure detalladament de tot el que es va parlar, incloent acusacions d’insult, opinions per a motivar la Guària Urbana i de les festes. Curiosament, la frase més repetida a la Sala de Plens va ser la de “Bon Nadal!”.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.