Guanyem Barcelona vol guanyar la Marina

“La democràcia ha de servir perquè qualsevol persona, sigui qui sigui, sigui d’on sigui, tingui la mateixa importància, ha de tenir veu i vot”. Amb aquesta declaració d’intencions i una descripció de la Marina com a barri apartat, obrer i amb molt d’atur es presentava ahir la proposta de Guanyem Barcelona al barri.

L’equip de Guanyem Barcelona es va posar al capdavant d’una Plaça de la Marina cada cop més plena per fer exactament el que havia dit que faria: donar veu a la gent. Ada Colau i Gala Pin, micròfon en mà, van reclamar la necessitat de sortir d’aquesta crisi no només econòmica, també política. Denunciant un sistema polític organitzat contra el sentit comú, Ada Colau començava la xerrada-debat transmetent confiança a la gent, a la fi d’aconseguir un espai on parlar obertament. Després de força estona explicant la situació actual i carregant contra la justícia desigual, va arribar el torn de Gala Pin. Ella, en canvi, va explicar el context del partit: activisme veïnal, crisi econòmica i suport ciutadà. Amb un contundent “D’aquesta crisi no en sortirem com estàvem abans, podem sortir amb més democràcia o encara pitjor” es va arribar al debat final.

Fins a quinze veïns i veïnes de totes les edats es van animar a sortir davant de tothom per explicar tant el que falta o va malament del barri, propostes per a millorar el funcionament de l’Administració o perquè era necessari un partit així. Un dubte que va sorgir va ser com evitar la disgregació del vot popular. Respecte aquesta qüestió, es va dir que des de Guanyem Barcelona hi havia contactes amb altres partits com Podemos, CUP, Procés Constituent o Partit X entre d’altres.

Un “No es podrà fer tot el primer dia ni el segon ni el tercer però es podrà demostrar que la política pot ser una altra cosa” tancava la vetllada, resumint perfectament l’ànima reivindicativa i ciutadana que va mostrar Guanyem Barcelona.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.