En marxa les obres del CAI de Cal Sèbio


Poc després de l’inici de les obres, l’Ajuntament de Barcelona ha dut a terme la cerimònia de la col·locació de la primera pedra del futur Centre d’Atenció Integral de la Marina, en què hi van participar l’alcaldessa Ada Colau, el regidor de Sants Montjuïc, Marc Serra, la regidora de Drets Socials, Laura Pérez, tècnics municiapls, els consellers de barri de tots els partits polítics i representants d’algunes entitats.

Amb aquest acte comneça així l’inici del procés de construcció que durarà fins a l’octubre del 2022, segons les previsions. Un camí que no ha estat fàcil per al Centre d’Atenció Integral, per la seva reubicació, així ho recordava Laura Pérez, que havia estat regidora del Districte durant el procés de projecció del CAI: “vull fer un agraïment tot l’equip i a aquells veïns i veïnes que teníeu clar que el projecte era necessari pel barri, però que ens vau plantejar el canvi de localització, el que va suposar un endarreriment, però que al final estem avui aquí i s’ha fet amb el consens de tothom”.

Un projecte que aplegarà diferents serveis d’atenció a la ciutadania com els serveis socials, de protecció a la dona, vila veïna… entre altres. L’alcaldessa va ressaltar-lo com una aposta innovadora i de futur: “volem que aquest centre sigui un referent per a tota la ciutat, que per una vegada els equipaments de primera es facin a la Marina i la resta de barris puguin copiar el que segur serà un model d’èxit”.

Finalment Serra recordava que “amb aquest equipament també en guanyarem un altre, i és que en traslladar els serveis socials al CAI recuperarem la Pepita Casanellas com a centre cívic”.

L’alcaldessa va aprofitar la seva visita al barri per fer una passejada pels jardins de la Mediterrània, plaça Marina i fer una entrevista pels Mitjans de Comunicació Local, La Marina.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.