El Regidor Respon, l’alternativa telemàtica als consells de barri

Avui a les 18h el regidor de Sants Montjuïc, Marc Serra, compareixerà davant els veïns i veïnes per explicar les mesures que es prendran des de districte i per respondre les seves preguntes. 

Ho farà de manera telemàtica a través de la plataforma Decidim Barcelona, i es podrà seguir en directe al canal de Youtube de l’Ajuntament. Aquells veïns, veïnes, entitats i associacions que s’hagin inscrit prèviament podran transmetre les seves inquietuds i sol·licituds al regidor.

Aquesta és una solució temporal davant situació extraordinària a causa de la crisi sanitària per la Covid-19. Té la intenció de ser un substitutori dels Consells de Barri, que de moment, no es poden celebrar. 

El que sí que es va poder dur a terme, també de forma telemàtica, ha estat el Consell Plenari del govern de districte, el qual es va celebrar el passat dijous, dia 7. Tot i ser de manera telemàtica, el consell es va poder desenvolupar de manera “totalment normal i seguint tots els punts” com ens comenta el portaveu del PSC, Albert Dausedes.

Aquest Consell s’ha vist com un pas molt positiu per l’oposició. Des d’Esquerra, el seu portaveu Pepe Pérez, es lamentaven d’haver estat “gairebé cinc mesos sense poder exercir el control necessari i donar impuls al govern de districte”. De la mateixa manera, el portaveu de Ciutadans, David Labrador, comentava que “en un principi des de govern de districte estava una mica parat, però més endavant es van començar a fer reunions amb l’oposició”. 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.