El vicepresident de la generalitat, Pere Aragonès visita el nou Districte Administratiu a La Marina

Text i Fotografia: Andrea Bello

Amb aquesta visita de Pere Aragonès es fa oficial l’apertura de les noves oficines de la generalitat situades a la plaça del Moviment Obrer. Aquests nous edificis acolliran 2.400 treballadors dels departaments de Vicepresidència, Economia i Hisenda, Justícia, Polítiques Digitals i Administració Pública, i Empresa.

A partir d’aquest mes de març aniran arribant cada setmana nous treballadors fins a completar el trasllat al mes de juny. Segons afirma Aragonès, que aviat instal·larà el seu despatx en aquestes noves instal·lacions, “aquesta implantació del districte Administratiu aquí a La Marina del Port ha de servir per a la regeneració del barri”.

Des de la Generalitat volen que aquest trasllat signifiqui un element de dinamització del barri i estan convençuts que l’arribada d’aquests nous treballadors suposarà un impacte positiu sobre el comerç, la restauració i altres serveis de La Marina.

A més, aquest canvi d’edifici també suposa un canvi en les sinergies de treball de l’Administració amb una major flexibilitat laboral on es premiarà l’excel·lència i no la presència en el lloc de treball. Els despatxos individuals desapareixen i se substitueixen per sales de reunions obertes i locutoris.

Les instal·lacions amples i lluminoses aposten pel benestar dels empleats i per una millora en sostenibilitat i eficiència energètica, comptant amb la cerificació WELL i LEES PLATINUM.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.