Ernest Maragall visita el barri

Redacció i fotografia:Laura Sicilia

El candidat a l’alcaldia de Barcelona per Esquerra Republicana, Ernest Maragall, va ser, ahir al vespre, a la Marina.

El polític es va reunir amb els membres de l’Associació de Comerciants i alguns veïns del barri al restaurant Enric i Pau per gaudir dels divendres de tapes. Després d’una estona, els presents es van traslladar a un altre bar. El candidat a l’alcaldia es va interessar pel nombre d’entitats del barri, pel nombre de centres de formació professional i per la seguretat de la zona. També va preguntar per la situació a la plaça del nou. Es va mostrar interessat per conèixer la situació de Plus Ultra i la història d’aquest “poblet”. “Hi ha molts actius i moltes coses a aprofitar, i moltes idees i molta gent amb disposició”, va comentar l’exconseller d’acció exterior de la Generalitat al micròfon de La Marina en sortir de la trobada.

Per la seva banda, els comerciants i veïns van entregar al possible futur alcalde de Barcelona, un full amb setze propostes pel barri redactades per la Coordinadora (Associacions de veïns més l’Associació de Comerciants). ‘Volem un barri digne’, va resumir la Mei Marquès, presidenta de l’Associació de comerciants del barri com a desig del veïnat.

Ernest Maragall va considerar sobre el barri: “Que és un el qual de manera més evident reclama una acció integral, urbanística, econòmica i cultural”, però no va voler comprometre’s a comentar quins canvis faria ell a la zona si arribés a l’alcaldia “No vull precipitar-me ni improvisar. Les campanyes no poden convertir-se en un exercici de frivolitat, de veure qui dóna més i a veure qui ho promet tot”. El que sí que va dir és que s’ha quedat amb ganes de tornar i que pretén fer-ho aviat.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.