Les actuacions del pla de barris començaran aquest mandat

Aquest matí, el CC del Rellotge ha rebut una presentació encapçalada per la Regidora del Districte, Laura Pérez, han intervingut també la consellera de barri de La Marina, Esther Pérez i Anna Terra, coordinadora del Pla de Barris.

Es tracta del pla més complex que el govern de l’alcaldia de Barcelona en Comú en el seu primer mandat. El pla engloba a 16 barris de la ciutat, només a la Marina s’hi destinaran intervencions per valor de 15,3 milions d’euros. Una de les propostes és millorar la dada que només el 4% dels joves d’aquest barri tenen estudis superiors i això que és dels barris amb més jovent de la ciutat.

En aquest mandat començaran totes les intervencions i algunes fins i tot acabaran en matèria d’accessibilitat i espai urbà, capacitació professional, convivència, memòria històrica o orgull de barri, així com l’educació del lleure amb un parc d’skate, un centre de trobada pels joves als locals del carrer Química i l’altre per a les associacions. Tampoc s’han oblidat de posar un teatre per a les escoles i grups teatrals del barri, millorar els jardins de la Mediterrània, els entorns Santiveri, pistes de bàsquet a Can Ferrero o els nous ascensors del Polvorí, facilitant l’accés a aquella zona a les persones amb mobilitat reduïda i cotxets de nens.

“Crec que a aquest barri mai ha estat objectiu de governs anteriors, cheap albion gold hi han hagut moltes promeses incompletes que ha creat moltes dinàmiques al barri i volem que es torni la confiança a les institucions”

Laura Pérez. Regidora del Districte de Sants-Montjuïc

Finalment, les hi hem preguntat una primera valoració sobre el pla de barris a la regidora del Districte de Sants-Montjuïc, Laura Pérez ha afirmat que “per nosaltres com a govern municipal aquesta és una aposta molt important” i admet que la suma d’esforços entre departaments dins del consistori ha generat millors resultats que de la forma tradicional de divisió competencial clàssic i com a regidora “crec que l’impacte del Pla de Barris en l’àmbit de matèria d’educació i jovent hagués estat impossible avançar tan ràpidament si no fos per aquesta nova forma de treball”. I la a consellera de barri de La Marina, Esther Pérez, ha afegit “quan veus que amb aquest treball quan parles amb les empreses i veus que es volen implicar i ajudar el comerç, perquè el necessiten,

1 COMENTARI

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.