Empat sense gols davant un rival exigent

ERIC BARRACHINA// Segon partit al camp de l’Energia del Sants en la preparació per l’assalt a Primera Catalana. Els verd-i-blancs s’han enfrontat al CE Sabadell B que aquest any jugarà a Tercera Divisió. El partit ha sigut un bon test per veure el nivell de l’equip.

Primera part igualada entre els dos equips. Tot i això, el Sabadell B ha portat la iniciativa del partit en gran part d’aquest. Els de Sants feien mal a la contra i al minut 20 ambdós equips han tingut les oportunitats més clares per avançar-se però els porters han refusat el perill.

A la represa hem tingut el mateix argument que a la primera. En aquestes, el Sants ha agafat més protagonisme i ho ha intentat amb més empeny però amb poc encert com el seu rival. La poca efectivitat i els porters s’han convertit en els autèntics protagonistes del partit.

Tot i l’empat sense gols, el tècnic Tito Lossio ha pogut extreure bones conclusions del partit i seguir amb la preparació de l’equip. Els de Sants tornaran als entrenaments aquesta setmana.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.