El Club Esportiu La Marina es presenta al barri

El passat dia 10 de gener a les 10 del matí va tenir lloc la presentació del Club Esportiu La Marina al complex esportiu La Bàscula. Una setantena de persones van omplir la grada per ser testimonis de la desfilada de totes les categories (Escola, Preinfantil, Junior i Sènior) i de la junta directiva del club de bàsquet.

P Marina 2

Escola 

Es van presentar tots els nens i nenes que formen la secció de l’Escola de bàsquet, l’activitat de la qual la realitzem a l’escola Ramón Cases els dimarts i els divendres de 16.30 a 18.15 hores. Els i les que formen aquesta secció són nens i nenes de 4 a 11 anys: Pol Josep Alegret, Martí Marquès, Alba Guardiola, Natalia Martínez, Marcos Tomás, Laia Tomás, Mario Ramos, Victor Santisteban, Elías Aznar, Madelin Méndez, Claudia Nogués, Sara García, Biel Ruiz, Adai Pizarro, Massimo Julve, Daniel Castro, Pau Segura, Pau Llopis, Marcel Betriu, Gerard Betriu, Asier Parra, Sira Parra i Valeriu Pantelimon. Els seus monitors són José Fernández i Daniel Delgado i el responsable de l’escola i formació bàsica Sergio Delgado.
El cost d’aquesta activitat que dura des d’octubre fins a maig és de 22.50€ al mes.

P Escuela

Equip Preinfantil

Es va presentar l’equip preinfantil inscrit en la FCBQ en el nivell D grup 1, format pels següents jugadors: Iván Vazquez, Javier Balleste, Joan Marc Alegret, Marc Nuñez, Mario Luque, Mauro Barrera, Pol Josep Alegret, Alejandro Medel, Alex González, Raúl Santisteban, Pau Biel, Adrián Gamero, Daniel Alzuria i Leonard Ezeala. Són entrenats per Carlos Farrera i Jesús Farrera.
Els entrenaments es realitzen al pavelló de la Bàscula els dimarts i dijous de 17.30 a 18.30 hores i els partits que juguen a casa són els dissabtes a les 11.30 hores. El cost que suposa aquesta activitat de setembre a juny és de 30 € al mes.

P Preinfantil

Equip Junior

Es va presentar l’equip junior inscrit en la FCBQ en el nivell C1 grup 4, format pels següents jugadors: Fidel Oyehnart, Sebastiá Gutiérrez, Joan De Blas, Victor Pérez, Manel Gisbert, Àtila Tito, Enric Garrigos, Oscar Guàrdia, Iván Flores, Hugo Fernandez-Cañadas, Artur Sobchuk, Rubén Bayle, Ismael Delgado, Victor Rodó, Eric Blanco i Alejandro. Els seus entrenadors són Sergio Delgado i Dani Delgado.
Els entrenaments es realitzen al pavelló de la Bàscula els dilluns i dijous de 19.30 a 20.30 hores i els partits que juguen a casa són els dissabtes a les 17.45 hores. El cost que comporta aquesta activitat de setembre a juny és de 47.50 € al mes.

P Junior

Equip Sènior

Es va presentar l’equip sènior inscrit en la FCBQ en el Campionat Territorial de Barcelona Sènior Masculí grup 5, format pels següents jugadors: Carlos Farrera, Jesús Farrera, Sergi Sanmarti, Felix Alonso, Sergio Delgado, Dani Delgado, Alex Olmedillo i Dani Cantó amb l’ajuda dels júniors Iván Flores i Joan De Blas. Els entrena Fran Atienza.
Els entrenaments es realitzen al pavelló de la Bàscula els dilluns i dijous de 20.30 a 21.30 hores i els partits que juguen a casa són els dissabtes a les 19.15 hores. El cost que suposa aquesta activitat de setembre a juny és de 47.5 € al mes.

P Senior

Junta

Es va presentar la junta amb les noves incorporacions:
Andreu Farrera (President), José Fernández (Vicepresident), José Flores (Secretari) Carlos Farrera (Tresorer i Director Tècnic), Sergio Delgado (Vocal i responsable del bàsquet base), Manel Gilbert (Vocal), Enric Garrigós (Vocal), Tomás Pérez (Vocal), Dani Delgado (Vocal), Joan Marc Alegret (Vocal) Francisco Nuñez (Vocal), Miguel Biel (Vocal).

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.