Les queixes de l’EFA Pedraza i la UE Sants envers el Camp Municipal de Futbol Ibèria donen els seus primers fruits.

El camp municipal gaudirà d’un nou enllumenat, lavabos i un mòdul per les persones treballadores a mitjans de novembre

Els jugadors del Club Atlètic Ibèria durant un partit al Camp Municipal de Futbol Ibèria. (Albert Aguilar).

Pau Espí

El comunicat publicat el darrer tretze d’octubre de manera conjunta per l’EFA Pedraza i la UE Sants està començant a donar resultats. Després d’haver presentat ja una queixa formal a finals de la temporada passada, i en veure que la situació tan sols empitjorava, tant el Sants com l’Àngel Pedraza van exigir, ara en un comunicat públic, respostes a les seves demandes i “solucions immediates”.

Carlos Sarto, president de l’EFA Pedraza, explica que la situació del Camp Municipal Ibèria és límit i reclama que s’estableixi un pla d’actuació a mitjà termini per millorar els serveis del camp. El president del Pedraza detalla que “les necessitats mínimes no estan cobertes”, ja que “hi ha pocs mòduls, no hi ha aigua calenta per a tothom, manquen els lavabos i l’espai on guarden el material esportiu és precari”.

El robatori de l’enllumenat del camp ara fa poques setmanes, que ja s’està treballant per substituir-lo al complet, i l’aparició de rates dins de les instal·lacions i del camp van ser els detonants d’aquesta queixa. Per la seva banda, fonts municipals afirmen que els nous focus LED milloraran la il·luminació, reduiran les avaries i tindran un consum més sostenible, i afegeixen que des del 15 de setembre les autoritats sanitàries ja estan fent un seguiment de control per evitar que tornin a aparèixer rates a les instal·lacions.

Des de fonts municipals asseguren també que l’Associació Esportiva Escolar Montserrat, gestora del camp, durant el mes de novembre farà una inversió per a dotar la infraestructura d’uns mòduls amb banys i taquilles pels treballadors. I, en referència a les altres demandes, asseguren que “s’estan duent a terme reunions tècniques amb els gestors del camp per valorar les següents inversions que són necessàries”.

Tot i aquestes promeses, Carlos Sarto diu que encara ningú del districte s’ha posat en contacte amb l’EFA Pedraza formalment, deixant clar que “no existeix una relació institucional amb el districte ni amb el regidor Marc Serra”. En aquest sentit, el president de l’Àngel Pedraza no creu que puguin gaudir de “resolucions adequades” a curt termini, i confia que “amb el canvi de mandat de l’any vinent la situació pugui capgirar-se”. Tot i això, Carlos Sarto afegeix que no es plantegen en cap cas canviar d’estadi i recalca que “volen explicacions i solucions, no conflictes”.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.