ARY Esport torna a obrir una nova temporada al Poliesportiu de la Bàscula

ARY Esport torna a obrir aquesta temporada amb un món d’oferta esportiva a pocs passos de casa teva. cheap albion silver A part de les activitats habituals que han fet fins ara, com Posa’t en Forma, Pilates, Total Body Condition, Zumbary, Gimbra i Balance, s’afegeix un nou Entrenament semipersonalitzat on es pretén realitzar programes d’entrenaments personals a grups reduïts de gent amb algun tipus d’atenció u objectius especials. cheap albion gold Seran grups amb un màxim de sis persones amb un programa d’entrenament més específic depenent de l’objectiu de cada integrant.

Un altre projecte que també s’afegirà i que encara estan acabant de donar forma són les classes de Pilates orientades a persones que han patit càncer de mama. cheap albion gold L’exercici suau durant el tractament o després de patir un tumor mamari aporta beneficis tant en l’àmbit psicològic com físic, millorant l’autoestima i provocant una major sensació de control del cos. buy albion silver Sempre sota la supervisió professional dels seus tècnics.

A més a més, amb el recolzament de Santiveri, faran la II Jornada de Nutrició, Esport i Salut, donant continuïtat a la de l’any passat. buy albion gold Serà totalment gratuïta i es farà el pròxim dia 8 i 9 de febrer a la sala d’ARY a la Bàscula. buy albion gold El dia 8 hi haurà una xerrada per part de nutricionistes de Santiveri, amb “Defenses a tope” i “Ferro”, el secret de l’èxit esportiu” de 18,30 a 20,30 h i el dia 9, tastets de totes les activitats que es fan a ARY de 18 a 21 h.

Inclouen també, amb activitat fixa, la gimnàstica abdominal hipopressiva, que és una tècnica per activar la zona abdominal i el sòl pèlvic, molt recomanada després del part per recuperar la musculatura de la zona, així com enfortir la zona lumbar i altres beneficis tant en homes com en dones.

Els divendres estaran destinats a realitzar activitats puntuals. albion silver Una primera proposta serà un monogràfic de “Video Dance”, una classe de ball coreografiat on a més es treballa la flexibilitat, la postura, l’actitud i la tonificació muscular.

1 COMENTARI

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.