Les arts urbanes prenen els carrers de la Marina!

Un skater patina a l'skatepark de la Marina durant la seva inauguració l'any 2019. (Alejandro Flores).

Concerts itinerants amb altaveus penjant de bicicletes, tallers d’skate i BMX per a tothom que s’apunti, exhibicions d’esports urbans a l’skatepark de la Marina, música i tallers de dansa de carrer de la mà de DJs, batalles de galls i una jornada d’art mural col·lectiu omplen el barri d’art urbà per al jovent i, qui sap, per a tothom de qualsevol edat que es vulgui sumar.

El 7Rings arriba a la Marina per segon any consecutiu avui mateix i fins aquest diumenge per dinamitzar el barri i potenciar les arts urbanes. A les 18h, La Bàscula prepara tot un itinerari on bicicletes amb altaveus ompliran de música els jardins de Can Ferrero amb la companyia de rapers del barri. A les 19h es traslladaran a la plaça de la Marina, i a les 20h a la plaça del Moviment Obrer.

El dissabte 22, l’art urbà es trasllada a l’skatepark de la Marina. A les 11:30h, hi haurà tallers d’skate i BMX gratuïts i per a totes les edats organitzat per Skatia i BMXFreeBCN. A la tarda, l’esport i la música continua a les 16h amb un espectacle d’skate i, a les 18h, amb un de BMX a càrrec de professionals del món de l’esport. I a les 19:30h, tallers de dansa i actuacions, tancant el dia amb una batalla de galls a les 21:30h, i música de tancament amb el DJ Sudor a les 23:30h.

El diumenge, el carrer Energia es convertirà en un gran llenç amb la jornada d’art mural, on diferents persones i col·lectius s’han apuntat per pintar sobre diferents temàtiques. D’aquesta forma, el mur d’aquest carrer quedarà tot pintat de forma comunitària i col·laborativa entre les veïnes del barri inscrites a l’activitat.

1 COMENTARI

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.