El comerç de la Marina es planta contra el preu de la llum

L'establiment 'Pa més que bo' tanca els llums durant 15 minuts per protestar contra l'augment del preu de la llum. (Alejandro Flores).

Sense llum no hi ha comerç. Amb aquest lema, el petit comerç del barri i de tot Barcelona ha protestat aquest migdia contra l’augment en el preu de l’electricitat, una factura que fa insostenible que molts comerciants puguin fer-se càrrec de totes les despeses. Barcelona Comerç ha impulsat, durant 15 minuts, una acció conjunta a la que s’ha sumat l’Associació de Comerciants de la Marina. 

Els comerços han apagat el llum dels seus establiments a les 12 del matí per dir prou als preus abusius. El Paulo, treballador de la cafeteria Pa més que bo, assegura que “hem passat de pagar 400 euros per la llum a gairebé 900; són preus que no podem assumir els establiments, i per això molts han de tancar”. A més, explica que “estem treballant amb un marge de guanys molt baix, el mínim per sobreviure”, perquè no només ha augmentat el preu de la llum, sinó de l’alimentació. 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.