El Palau Sant Jordi pot albergar la final de l’Eurolliga de bàsquet

“Tenim una ciutat meravellosa i preparada per a ser la seu de grans esdeveniments”, va afirmar el regidor, David Escudé

Barcelona pot convertir-se en la capital del bàsquet europeu. El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, en David Escudé, va assegurar a l’emissora RAC1 que la ciutat té “possibilitats més que raonables” d’acollir la Final a Quatre de l’Eurolliga en 2025.

“En això vaig llançat. Si ens acompanya alguna altra administració, en aquest cas la Generalitat de Catalunya de la mà amb la Federació Catalana, jo ho tinc claríssim. Crec que tenim possibilitats més que raonables de portar en 2025 l’Eurolliga”, va assenyalar Escudé.

“Tenim una ciutat meravellosa i preparada per a ser la seu de grans esdeveniments. Tenim el Palau Sant Jordi, i una altra cosa que no s’ha valorat prou: gairebé 14.000 fitxes federatives de nens i nenes”, va afirmar el regidor.

També hi hauria l’opció de celebrar aquesta gran final en el nou Palau Blaugrana, encara que està previst que finalitzin les obres al 2026. El mateix Joan Laporta va confirmar fa unes setmanes que poder ser la seu de la Final Four era una de les intencions, ja que la nova casa del bàsquet blaugrana tindrà més de 15.000 localitats.

Barcelona s’està erigint com una seu pels grans esdeveniments esportius. Ser l’epicentre del bàsquet europeu és l’últim desig després de confirmar que Barcelona acollirà la Copa Amèrica de Vela en el 2024 i serà l’inici de la Vuelta ciclista a Espanya en el 2023.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.