Sintonia amb els barris tanca el programa amb aires de festa!

    Res fa més barri que la seva Festa Major, és per això que el programa de Sintonia amb els Barris també vam voler participar-hi, per parlar amb els veïns i veïnes, saber la seva opinió i conèixer les seves ganes de festa! També, com no pot ser d’altra manera vam apropar la política i alguns representants institucionals a la Marina a través dels micròfons de la Marina FM.

    Així, Sintonia amb els Barris tanca la segona temporada amb el Pregó de la Festa Major. Durant la tarda del dimecres 22 de juny vam estar en directe des de la Plaça Marina per seguir de prop totes les activitats que s’hi feien i donar el tret de sortida a les festes, animació infantil, batucada, sindriada…

    Tot acompanyats dels nostres convidats habituals, que es van aproximar a la nostra carpa: les conselleres Lourdes Vidrier (ERC), Maribel Sánchez (PSC), Georgina Làzaro (Junts), Ana Trapero (BCN en Comú) els regidors Jordi Castellana (ERC) i Marc Serra (BCN en Comú). També, però vam tindre la companyia de veïns i veïnes que participaven de la festa, com la presidenta de la Unió d’Entitats, Rosalia Fernández, acompanyada de la Toñy Fernández d’Estrelles Altes o el Dídac, atleta del barri que enguany participava en el recorregut que la Flama del Canigó feia pel barri.

    El programa va tancar amb l’emissió en directe del pregó, on vam poder gaudir de l’homenatge que es va fer a tres grans figures del barri com són els veïns Benito Main, d’artistes la Marina, Diego Garcia, d’Amics de la Marina i la veïna Maria Ortega, del centre cultural Àncora.

    Amb aquest ambient festiu el Sintonia amb els barris va acomiadar-se d’una temporada amb molts convidats, moltes entrevistes i sobretot amb la intenció de l’any vinent continuar incidint en el concepte de la política com a servei i des de la quotidianitat dels nostres barris!

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.