Nova gespa pels camps de la Bàscula-Emilio Fernández

Es renovarà la gespa del camp de futbol 11 i del camp de futbol 7, amb una inversió total de 478.719,31 euros

Albert Aguilar

En la Bàscula-Emilio Fernández es renovarà la gespa del camp de futbol 11 i del camp de futbol 7, amb una inversió total de 478.719,31 euros. Es preveu que els treballs comencin a partir del juliol i durin unes catorze setmanes.

La millora és part d’un projecte que contempla disset camps de futbol de la ciutat, amb una inversió total prevista de 5,17 milions d’euros (IVA inclòs). Se substituirà la gespa artificial de tretze camps de futbol, que en la majoria de casos té més de dotze anys i no està en bones condicions.

El canvi de gespa permetrà recuperar les millors condicions tècniques per a la pràctica del futbol en instal·lacions esportives municipals, que per l’ús i el pas del temps necessitaven una posada al dia.

A aquests 13 projectes que l’Institut Barcelona Esports (IBE), de l’Ajuntament de Barcelona, engegarà en breu, cal sumar-n’hi dos més. Les actuacions afecten el Camp Municipal de Futbol Narcís Sala, al districte de Sant Andreu, on l’Institut Barcelona Esports treballa en la redacció del projecte per substituir-ne la gespa. Se sap que tindrà un cost de 450.000 euros. L’altre equipament a millorar és el Camp Municipal de Futbol del Guinardó (FC Martinenc). En aquest cas, s’està fent un estudi del terreny per valorar com canviar-ne la gespa així com l’estructura de les grades del públic.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.