El Club Petanca Sants crea un equip femení

Text: Albert Aguilar

L’equip femení es va constituir al març i l’ha impulsat l’Alba Rodríguez, una jove de 19 anys que recentment s’ha aficionat a practicar la petanca

El Club Petanca Sants, fundat el 1985, ha estrenat un equip de competició femení format per una desena de jugadores. D’aquesta manera ja són quatre els equips de competició que té l’entitat.

L’equip femení es va constituir al març i l’ha impulsat l’Alba Rodríguez, una jove de 19 anys que recentment s’ha aficionat a practicar la petanca. “Només veia homes jugant i vam decidir formar un equip de dones. Considero que és un gran mèrit veure el club participar en competicions de petanca femenines” ens deia l’Alba. L’equip el formen una desena de jugadores d’entre 12 i 50 anys que s’entrenen a les pistes del Parc de l’Espanya Industrial. Ja han començat a competir i una de les integrants ha guanyat recentment una prova de tir de precisió.

El Club Petanca Sants engegarà l’escola de petanca a la tardor. L’entitat ha presentat el projecte a l’Institut de l’Esport de Barcelona i  podria esdevenir el primer club de la ciutat i de Catalunya a oferir la petanca com a extraescolar. L’activitat estarà dirigida a infants d’entre sis i 17 anys i s’oferirà al Parc de l’Espanya Industrial. Segons explica Ferrari, un bon jugador de petanca necessita tenir una bona condició física, tècnica i precisió, si vol arribar a competicions d’alt nivell com són el Campionat d’Europa o el Campionat del Món.

DESTACAT: Ja han començat a competir i una de les integrants ha guanyat recentment una prova de tir de precisió.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.