Creu Roja arriba a un acord amb el projecte OPEN CAMP

L’organització humanitària i de voluntariat Creu Roja s’ha incorporat al parc de l’esport OPEN CAMP mitjançant un acord marc de col·laboració. El president de Creu Roja a Catalunya, Antoni Aguilera, i el director general d’OPEN CAMP, Paco Medina, han formalitzat la signatura de l’aliança entre les dues entitats.

Els equips d’OPEN CAMP i de Creu Roja comencen a treballar els diferents àmbits de col·laboració del conveni. Una de les primeres línies de treball que s’ha abordat és que l’entitat humanitària pugui oferir una experiència solidària al parc a través d’una activitat vinculada als primers auxilis, on els participants, de manera interactiva, aprenguin a actuar davant d’una situació d’emergència vital.

També s’ha parlat de la possibilitat que OPEN CAMP pugui contractar a Creu Roja els serveis de primers auxilis del parc de l’esport, així com oferir a l’entitat un espai d’hospitality dins l’Estadi Olímpic Lluís Companys on ubicar-hi un centre d’interpretació de Creu Roja o fins i tot, un espai per a l’adquisició de marxandatge. Les instal·lacions del parc de l’esport també podrien ser escenari d’algun dels múltiple actes solidaris de Creu Roja.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.