El Grup Feminista Zona Franca denuncia un acte violent contra el mural feminista del 25N

En les passades jornades del 25N per l’eliminació de la violència contra les dones, veïns i organitzacions del barri van participar en la realització d’un mural on es donava veu a les dones que han sigut invisibilitzades en la història. L’any 2015 van ser assassniades 57 dones i en el que va d’any 2016 la xifra és de 11. Amb la pintada, es donava la imatge de dona “forta, capaç i invencible” que té sortida davant la violència masclista.

Fa uns dies aquest mural va patir un acte de violència. El Grup Feminista Zona Franca ha volgut denunciar a través d’un comunicat l’atac “amb paraules feridores i la representació d’una de les dones sagnant”. Aquests fets, tal i com recull el grup a l’escrit, són “una apologia de la violència masclista i una falta de respecte a totes les dones”.

L’objectiu del comunicat és informar sobre els actes que s’han produit sobre el mural i, alhora, demanar respecte cap a les reivindicacions dins del marc democràtic i contra la greu  problemàtica social existent avui dia: la violència de gènere.

Foto: Rafel Vidal

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.