Torna el concurs de truites de La Marina


Aquest matí s’ha celebrat la segona edició del concurs de truites ‘Entruita’t’ del Mercat de la Marina. Aquesta iniciativa ha estat engegada pel mercat, l’Associació de Comerciants del Barri, la Casa del Rellotge i l’entitat la Marina Viva.

‘Entruita’t’ va néixer l’any passat amb l’objectiu de “recuperar els antics costums d’aquest barri” on per exemple “la gent s’anava al camp, a Montjuïc, els dies de festa per menjar amb la família una truita”, ha dit el Dani Fernández, de la Marina Viva.

El concurs consta de tres categories: ‘El rovell de l’ou’, premi al millor sabor; ‘Remena nena’, on es valora la composició de la truita; i ‘Amb un parell d’ous’, que jutja la creativitat i originalitat de la truita. A més, el principal requisit per participar era que la truita havia de tenir com a ingredient obligatori l’ou, i la resta d’ingredients podien ser de lliure elecció.

 

En aquesta edició han participat 17 persones. “S’han apuntat més dels que ens esperàvem. Dóna gust veure com la gent s’implica en un concurs de truites. La creativitat és al·lucinant en el conjunt del barri”, ha afirmat el Dani.

Una de les guanyadores ha estat la Vanesa, a la categoria ‘El rovell de l’ou’, és a dir, a la truita de millor gust. La Vanesa es va apuntar al concurs perquè li agrada la cuina i es dedica a la pastisseria creativa. “Volia fer una presentació que impactés, una mica minimalista i amb ingredients poc emprats”, ha explicat. Així, la seva truita portava llavors de rosella, ceba confitada agredolça i un gran sortit de verdures.

Els guanyadors del primer premi es van emportar tres vals de compra de 25 euros cadascun per gastar a les botigues de l’Associació de Comerciants de la Marina, a més d’un val de descompte de 50 euros del Mercat de la Marina.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.