El Saló Líber arriba al recinte firal de Montjuïc

Liber, la Fira Internacional del Llibre, que un any es fa a Barcelona i un altre a Madrid, portarà la seva 32a edició a la fira de Montjuïc entre l’1 i 3 d’octubre. L’emplaçament habitual de la fira a la ciutat comtal era la Gran Via, però enguany els organitzadors han cregut més convenient aquesta nova ubicació per aconseguir més participació del públic i esdevenir la setmana de la cultura a Barcelona. 

Amb aquest objectiu, hi haurà una jornada de portes obertes a les 16h i s’han convidat més de 60 autors, entre els quals hi ha Rodrigo Fresán, Rosa Montero i María Dueñas, que oferiran xerrades orientades al foment de la lectura. Enguany també s’estrena Liber l’espai La Llibreria, una zona de venda als professionals i al públic lector amb el suport de les llibreries de Barcelona.

La 32a edició de Liber també hi haurà lloc per un homenatge a Ana María Matute, a partir de la lectura de la novel·la en què treballava quan va morir, “Dimonis familiars”.

La Fira Internacional del Llibre reunirà 450 editorials de 60 països i més de 10.000 professionals, entre dissenyadors, bibliotecaris, autors, docents, prescriptors i editors.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.