L’artista David Albiol actuarà al prestigiós musical internacional ‘The Book Of Mormon’

The Book of Mormon serà una de les grans estrenes de la pròxima temporada a Madrid d’aquest mes d’octubre i la seva productora, SOM Produce, ha finalitzat el càsting de l’elenc amb què ha triat a 25 actors, ballarins i cantants. Entre ells es troba l’artista i veí de la Marina, David Albiol, ballarí, actor i cantant de 22 anys.

A la Marina el coneixem de les seves actuacions a la Festa Major o al Sopar de Nadal de l’AMCL (Associació de Mitjans de Comunicació Local) en què ha col·laborat. Ara ha estat seleccionat a la producció com a ‘swing’, la persona que s’encarrega de cobrir diferents posicions dintre del muntatge. És a dir, l’actor encarregat d’aprendre’s més d’un personatge (també nomenat ‘track’) per a cobrir al titular en el cas d’una emergència o una rotació. “Una figura molt imprescindible dins d’una producció de teatre musical, ens explica. “Els swings hem d’estar ben preparats per qualsevol cosa que li pugui passar a un dels nostres companys.”

La capacitat d’alliberar el seu cos quan balla, canta i actua, l’han valgut per superar 4 rigorosos càstings on es van presentar “moltíssimes persones”, segons comenta el mateix Albiol, entrevistat a la sortida d’un assaig de 8 hores al reconegut Teatre Calderón, on es presenta el famós musical ‘The Book Of Mormon’.

Aquesta comèdia musical ja ha passat per Broadway i Londres, on porta tota una dècada sent un èxit. Conta la història de dos joves missioners mormons que prediquen la paraula de Déu en una regió perillosa d’Uganda. L’obra ha rebut diversos premis i compta amb més de nou milions d’espectadors.

“Estic feliç, és una feina que fa que treballis molt la confiança en tu mateix… has de ser molt pacient i per ara m’està resultant un treball molt terapèutic”, afegeix. Va començar amb teatre i dansa de ben jove com a activitat extraescolar. Més endavant, es va interessar pel teatre musical, “un estil que combina la interpretació teatral, el cant i la dansa”. De mica en mica i amb seguretat, es va fer un lloc en el difícil món de la cultura fins a professionalitzar-se.

La fórmula d’èxit que utilitza és la vocació, la constància i estar a gust amb tu mateix i amb el que fas. “Si ets una persona apassionada, porta-la sempre allà on vagis, tant en el món artístic com en qualsevol feina o afició”, reflexiona Albiol entusiasmat i des de l’escenari del Teatre Calderón.

David Albiol debutarà aquest Dissabte en el Teatro Calderón amb The Book Of Mormon.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.