La cultura índia triomfa als Jardins de la Mediterrània

Marta Campos

El passat dissabte, 16 d’octubre, els Jardins de la Mediterrània van quedar replets d’activitats relacionades amb la cultura índia. Durant tota la tarda, els veïns i veïnes van poder gaudir de la seva cuina, jocs infantils i, fins i tot, una mostra de Bollywood.

Aquesta ha estat una de les primeres activitats organitzades pel projecte “Tot un món per a tu als Jardins de la Mediterrània”. Al llarg dels pròxims caps de setmana, continuarem viatjant per conèixer noves cultures, entre les quals es troben l’asiàtica, la llatinoamericana, l’africana i, per descomptat, la mediterrània.

El projecte, que té per objectiu potenciar la multiculturalitat al barri, va ser un gran èxit i això ho van percebre tots els assistents. L’ambient va ser d’allò més dinàmic, distès i festiu tot i que, en tot moment, es van mantenir les normes COVID encara presents.

En representació institucional, Robert Masih Nahar, senador ERC, va reclamar la importància de la multiculturalitat: “Ara que sortim de la pandèmia és important que retornem els actes multiculturals que calen per donar a conèixer les diferents cultures als veïns”.

Així mateix, la consellera del PSC i de comerç Àngels Boix va destacar la bona feina feta: “Aquesta feina que avui fem és una feina que portem molt de temps treballant. Que vol fer de les places un punt de trobada sobretot al voltant de la cuina de diferents cultures”

L’Associació de comerciants, per la seva banda, posa el focus en la importància de connectar els veïns a través de les diferents cultures: “Necessitem això a tots els barris, poder apropar-nos i poder conèixer-nos entre els veïns i veïnes de diferents cultures, agraïm molt aquests projectes”.

Així doncs, el projecte s’està duent a terme per recuperar els Jardins de la Mediterrània posicionant-los com un espai dinàmic, sense contaminació i de trobada per tots els veïns i veïnes del barri.

Si us heu perdut aquesta jornada, us animem a gaudir de noves cultures els pròxims caps de setmana!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.