El Jojoto tasta la glòria a la VIII edició de la Marina Tapea

El restaurant Jojoto, especialitzat en el menjar veneçolà, ha estat escollit guanyador de la vuitena edició de La Marina Tapea gràcies a la seva proposta, “cachapa negra”. La tapa consistia en una truita de blat de moro farcida de calamar en tempura, melmelada de llimona i maionesa dolça. Un tast diferent i refrescant que va ser tot un èxit durant les quatre setmanes que va durar la iniciativa de l’Associació de Comerciants.

Per tant, el local gastronòmic, ubicat al carrer de Ferrocarrils Catalans, 43 s’ha imposat als vuit establiments restants que s’havien adherit a la Marina Tapea, que no li han posat fàcil al guanyador amb delicioses tapes.

Paral·lelament l’Associació de Comerciants també ha anunciat el guanyador d’una nit al l’Hostal Estrella de Rupit, amb esmorzar inclós, que se sortejava entre els clients que completessin la ruta. L’afortunat ha estat el veí Enric Expósito Díaz!

Els participants valoren molt positivament l’edició d’enguany, esperem que molt aviat es torni  a celebrar una de nova i tots els bars i restaurants puguin deleitar-nos amb més tapes ‘gourmet’.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.