l’Orquestra Simfònica de Barcelona celebrarà un concert, aposta de Mans a les mans per la cultura solidària

Tot i les restriccions sanitàries la fundació Mans a les Mans no ha volgut deixar de celebrar segona edició del concert solidari adaptant-lo, això sí, a les mesures de seguretat per la Covid, amb un aforament més limitat. 

Així finalment, després de dos ajornaments el concert es farà el dilluns 21 de desembre a les 19:30h, amb l’actuació de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona, sota la direcció de Carlos Checa, a la Sala Oriol Martorell de L’Auditori de Barcelona.

Enguany, la recaptació del concert es destinarà íntegrament a l’adequació de les instal·lacions de l’entitat, com explica la directora de la Fundació,
Neus Cerdà, “Hem de poder garantir que els infants i joves, en
situació de vulnerabilitat, puguin gaudir del dret a tenir espais de qualitat i confortables i necessitem suport per continuar amb la nostra tasca”.

Per a la Fundació Mans a les mans aquest concert també és una oportunitat per a reivindicar que l’activitat cultural es pot realitzar de forma segura i facilitar-ne l’accés a moltes famílies que sovint no se la poden permetre. 

La bona acollida de l’acte i  la reducció de l’aforament ha fet que s’esgotin ràpidament les entrades, però si voleu posar el vostre granet de sorra encara podeu fer un donatiu a la fundació al seu web. 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.