L’Esplai Spai-T organitza activitats telemàtiques pels més petits amb el lema #JoEmQuedoACasa

Disseny / esplaispait.cat

Text: Alejandro Flores

L’entitat està treballant en la preparació de tallers virtuals per dinamitzar el dia a dia dels nens i nenes de La Marina. La crisi del Covid-19 no només ha obligat a la suspensió de l’activitat docent, sinó també de l’extraescolar. És el cas de l’Esplai Spai-T i altres entitats, que han hagut d’adaptar els seus tallers presencials al format digital. Actualment, l’Esplai ja compta amb més de 20 activitats i jocs al seu web.

“Hem readaptat el calendari. Abans fèiem les activitats del dissabte i ara disposem d’altres de tota mena: des de treballs manuals fins a jocs i lectures, tot amb l’objectiu d’educar en el lleure i que els nens i nenes es distreguin aquests dies”, explica el director de l’Esplai Spai-T, el Salvador Calvo. El projecte virtual que estan duent a terme aquestes setmanes segueix en la línia de fer activitats prop de les associacions del barri per no perdre el vincle entre els veïns i veïnes de La Marina.

Malgrat la gran varietat de tallers telemàtics que hi ofereixen, a l’Esplai Spai-T s’han trobat algunes dificultats en adaptar les activitats presencials al digital. “No ens ha costat, però hem notat el canvi. Estàvem actius a les xarxes, però les activitats que fèiem eren presencials. L’activitat virtual d’esplai és una altra cosa”, afegeix el director de l’Esplai.

No obstant això, la crisi del Covid-19 ha servit per descobrir noves formes d’educar els infants mitjançant internet. Ho hem vist amb les classes virtuals a les escoles i instituts del país, i ara amb les entitats i associacions locals. “S’ha fet molta més xarxa entre persones i agrupacions del barri. Ara la gent comparteix molt més i fa molt més vincle per ajudar d’alguna manera a través de les xarxes socials”, conclou el Salvador.

Podeu gaudir de les seves activitats al seu web: https://esplaispait.cat/

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.