Disminució de l’activitat als forns de pa

Text: Andrea Bello, Fotografia: Associació de Comerciants de La Marina

Els forns de pa de La Marina segueixen oberts però amb una activitat reduïda a més de la meitat per falta de clients. El pa és un producte de primera necessitat i és per això que els forns poden seguir oberts durant aquests dies.

Tot i això, la compra d’aquest producte s’ha reduït bastant a causa del confinament de la població. La Dolors propietària del forn  “Pa més que bo” explica que “durant els primers dies va haver-hi molta activitat, però aquesta setmana ha disminuït molt”, de fet afirma que aquest diumenge, comparat amb el que venen normalment, va ser “desastrós”. 

A més, han hagut de prescindir dels ingressos de la part de cafetería, d¡on provenen la majoria dels ingressos segons afirma la Dolors “del pa no pots viure, el que dona els diners són les taules que tenim”. Els cafés, refrescos i la part de la brioixeria és un apartat que aporta més de la meitat dels ingressos, que ara per ara estan parats, “la gent no compra ni una quarta part de la brioixeria i no agafa cafés per emportar”.  

Els forns han adoptat les mesures de seguretat necessàries, per exemple al forn “Pa més que bo” tenen dos treballadors separats entre si i entren un número limitat de clients alhora. La Dolors afirma que la gent està bastant conscienciada i que això és molt important, als que els hi costa més adaptar-se a la situació és a la gent gran. Ells es troben a peu de carrer i noten molt la baixada d’activitat causada pel confinament.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.