Comença la 8a edició de Sâlmon, el festival d’arts vives de Barcelona

Arriben propostes culturals d’alt nivell al barri de la mà del Graner

Fotografia: Vanesa Alemán

Text: Vanesa Alemán

Des del 30 de gener fins el pròxim 16 de febrer, els barcelonins i barcelonines podrem gaudir de la 8a edició del festival d’arts vives de la ciutat, anomenat Sâlmon, un projecte multivocal que dialoga i posa en valor els espais que habitualment programen i acompanyen artistes i propostes d’arts escèniques, i alhora intenta obrir-se a altres programacions més hibrides.

Un dels impulsors d’aquest festival és el centre de creació de dansa i arts vives, el Graner. Gràcies a aquesta empenta, els veïns i veïnes de La Marina podem gaudir d’algunes presentacions del Sâlmon 2020 al nostre propi barri. Dijous 30 de gener a les 18h i divendres 31 a les 20h el Graner ha presentat l’obra “Kultur”, i al mateix espai  dijous 13 de febrer a les 20h i divendres 14 a les 19h podem assistir-hi a la presentació de “Ceremonia”. El preu de les entrades varia segons l’espectacle i l’escenari, a partir de 8€.

El festival busca propiciar la trobada entre comunitats diferents (artistes, públics, programadors/es, educadors/es…), a través de la seva programació expandida. A més a més, aposta per la mediació i la co-participació de diferents espais que acullen habitualment les arts vives contemporànies en les seves programacions, investigacions, residències i projectes. Mitjançant la cultura com a eina de transformació social, l’objectiu del festival és pensar contextos còmodes i diferencials que trenquin la lògica de presentació i estrena per poder compartir espectacles però també pràctiques, trobades i altres maneres de relacionar-nos les persones amb el fet artístic.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.