Els més petits de la casa gaudeixen d’un concert al Dia dels Drets dels Infants

La Taula d’Infants, Adolescents i Famílies organitza una Jam Session a càrrec de La Marina Sona

La Marina Sona fa un concert el Dia dels Drets dels Infants.

Text: Albert Aguilar

Cada 20 de novembre es commemora a tot el món el Dia dels Drets dels Infants i el barri de La Marina no es va voler perdre una celebració tan important.  Aquest 22 de novembre, la Taula d’Infància, Adolescència i Famílies (TIAF) ha organitzat una Jam Session a càrrec del grup de música infantil La Marina Sona a la sala Pepita Casanellas.

El concert ha començat a les 17:30 de la tarda, després de la sortida dels infants de les escoles, i ràpidament la sala s’ha omplert de gom a gom.  Unes 100 persones han sentit fins a 17 cançons infantils entre les quals alguns clàssics com ara “Plou i fa sol” o “El gegant del pi”. La jornada ha estat dinàmica perquè la banda va repartir fulls amb els drets dels infants perquè els pares en llegissin un en acabar d’interpretar cada peça. La Lúa, de dos anys, deia que li estava agradant molt perquè li feia molt feliç ballar les cançons que hi tocaven, i la seva mare, la Teresa, ha assenyalat que aquest és un dia “molt bonic per tots els nens i nenes del barri”.

La Marina Sona és un grup de pares i mares que toquen instruments des de fa més d’una dècada i que ara s’han reunit per formar un grup de música per infants. Oscar Ruíz, el seu director, considera que el principal objectiu de la banda és “que les famílies tornin a gaudir escoltant cançons populars infantils com es feia abans”.

En representació de la Taula d’Infància, Adolescència i Famílies (TIAF) ha assistit el seu tècnic de suport, Joan Barutel, que remarca la importància del Dia dels Drets dels Infants pel benestar dels nens i nenes i de les famílies, i raó per la qual La Marina Sona estima  aquesta jornada festiva una de les raons de la seva persistència com a grup musical.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.