Coral Pincel y Dedal, una nova artista a La Marina

NATÀLIA MORALES |

Que el barri de La Marina està ple d’artistes no és cap novetat. L’últim descobriment ha estat l’obra de la Coral Garruta Soriano que sota el pseudònim de Coral Pincel y Dedal, l’artista es dedica a les il·lustracions infantils creades amb pintura fusionada amb materials molt diversos com el tèxtil, les cadenes, els llaços o el tul.

Des de ben petita Coral Pincel y Dedal sabia que tenia un talent especial pel dibuix, un art que ha anat millorant al llarg dels anys. A l’institut es passava les classes dibuixant noies amb la cara tapada, i avui dia les segueix pintant, maquillades i amb els seus complements. Tot i que va decidir dedicar-se a una altre professió mai va perdre l’afició i la sensibilitat pel dibuix.

La seva inspiració està totalment vinculada a les seves vivències personals. L’artista, que es defineix com a autodidacta, es pot sentir inspirada per qualsevol cosa: un color, una textura… És per això que la seva temàtica es tan amplia, però sempre amb un protagonista en comú: el nen. Dibuixa ballarines i nens pujats a vespes, quadres que representes varies professions… però en un futur no gaire llunyà li agradaria reflectir, mitjançant el seu estil propi, els aspectes que causen impacte social al barri i així poder exposar la seva obra per tots nosaltres.

Actualment les creacions de Coral Pincel y Dedal  han estat exposades al centre comercial Maremàgnum. Anteriorment, ha participat en esdeveniment i fires artesanals diversos, i properament, durant els dies 29 i 30 de Març estarà present a la Rambla del Raval. Per més endavant té previst mostrar la seva obra per Sitges, Figueres i Menorca.

El somni de l’artista seria poder dedicar-se exclusivament a la seva obra. Agraïda amb tots aquells que saben apreciar la dedicació, el disseny i la originalitat de cadascuna de les peces que l’artista crea, no hi ha res que gratifiqui més a Coral Pincel y Dedal .

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.