Tot a punt per a una nit de llum i música

El barri de Sants es prepara per a la Cerimònia dels Premis Vídeo Musical de Barcelona 2014. Els locutors de Sants-Montjuïc Ràdio (102.5 Fm) Marta Montaner i Man Hoh Tang seran els conductors de la cerimònia i l’equip “Sants 014” d’Ona de Sants-Montjuïc (94.6 Fm) retransmetran la cerimònia en directe per totes dues emissores a partir de les vuit del vespre.

 Aquest matí l’organització ha fet públic alguns dels secrets de la cerimònia que es realitzarà el vespre del divendres 4 d’abril al Parc de l’Espanya Industrial, una festa en el que s’atorgaran els guardons a les produccions musicals presentades a concurs.

 “La festa es realitzarà en un espai obert per a convidar a tothom a formar-ne part” així ho ha declarat Oriol Blas director del concurs.

La cerimònia arrencarà a les vuit del vespre amb l’inici de la programació especial conduïda per l’equip de Sants 014 d’Ona de Sants-Montjuïc que emetrà en diferit la seva homòloga al barri, en aquesta programació s’hi realitzaran connexions prèvies a l’epicentre de la festa, serà a dos quarts de nou li prendran el relleu els conductors. Enguany la veu en off escollida és la d’Hector García, redactor de la Revista YOUNG.

A continuació podeu veure els videos promocionals:

Marta Montaner

Man Hoh Tang Serradell

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.