Ángel Morán, veí del barri, presenta el seu nou llibre

Redacció/Fotografia:Laura Sicilia/Rafael Vidal

Es titula “La muerte en mi menor” i és el tercer llibre de l’escriptor Ángel Morán que va ser presentat el dilluns 17 a la biblioteca Francesc Candel. “Mai vaig pensar que escriuria una novel·la negra”, confessava l’autor. No obstant això, alguns fets de l’actualitat el van animar a submergir-se en aquesta nova aventura.

L’obra s’emmarca a la ciutat de Madrid, on un jove inspector del Cos Nacional de la Policia haurà d’enfrontar-se a la investigació d’una sèrie d’assassinats que presenten característiques comunes. Per aquesta tasca, l’Ángel va haver de consultar força llibres relacionats amb el crim i sobre els diferents tipus de psicopaties. També va contactar amb professionals, Mossos d’Esquadra, i va demanar l’ajuda del seu germà psicòleg per tal de ser precís en l’ús de conceptes i mostrar versemblança. La novel·la, a més, vol ser un homenatge a la música “Quan tenia quinze anys tocava en un grup de xavals” deia l’autor, i és per això que al llarg de l’obra es fa referència a algunes cançons dels anys setanta i vuitanta a través d’un grup d’amics que tenen una banda de música i es veuran involucrats en el misteri dels assassinats. L’escriptor ha tingut una idea molt original i ha creat una llista a Spotify amb el nom del llibre on es poden escoltar totes les cançons que apareixen a la novel·la.

Ángel Morán viu al barri des de 2004, quan es va traslladar a la ciutat de Barcelona des de Madrid, on va viure uns anys rere abandonar les terres del sud i viure curts períodes fora del país.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.