Arriba la 16ª edició dels Premis Sants-Montjuïc

El 25 de gener acaba el termini d’inscripció

Els premis que vetllen pels reconeixements als mèrits del districte de Sants-Montjuïc, volen merèixer un any més la feina significativa de persones, entitats o col·lectius en molts àmbits, entre els que es troben la promoció de la vida associativa, esports, animació sociocultural, mitjans de comunicació, projectes innovadors, contribució a la millora de la vida col·lectiva, a la cooperació i a la solidaritat.

S’atorgaran 3 modalitats:

  1. Premi al reconeixement personal
  2. Premi al reconeixement col·lectiu
  3. Premi a la innovació, atorgat a una persona física o a una entitat

El jurat dels premis estarà format pels membres del Consell Ciutadà, per la regidora i la presidenta del Districte o les persones en qui ho deleguin. En cas que augmentés significativament el nombre de propostes rebudes, el Districte crearia una Comissió Seleccionadora que escolliria els o les finalistes als premis, que serien escollits per majoria.

Els premis consistiran en una quantitat econòmica de 500€ a la modalitat d’innovació i en el lliurament d’un objecte significatiu del districte.

Fins a les 19.30h del 25 de gener s’accepten propostes de persones o entitats que puguin participar-hi (s’haurà d’annexar un currículum amb els mèrits de la persona, l’entitat o el col·lectiu). Aquestes es poden presentar presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del C. Creu Coberta, 104 (de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30h, dijous fins a les 19.30h) o via correu electrònic a la direcció premissantsmonjuic@bcn.cat .

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.