L’Escola SEAT rep un reconeixement per la seva tasca amb els infants

Rafel Vidal

Aquest matí, alumnes i professorat de l’escola SEAT, han rebut un reconeixement per part de l’organització UNICEF, organisme de les Nacions Unides que vetlla pels drets dels infants de tot el món, per la seva tasca per a la promoció dels drets dels infants.

Rafel Vidal

L’acte ha començat amb la reproducció d’un vídeo de l’acte celebrat el 20 de novembre per a la promoció dels drets dels infants. Sota del tema “Somewhere over the rainbow” (1966) els alumnes feien crits amb les proclames com el de “vull un món on poder ser lliure”.

Vull un món on poder ser lliure

El centre ha estat considerat pioner a tota la ciutat per desenvolupar tasques i activitats per fer conèixer els drets adquirits als escolars a tots els nivells i que es van concentrar a la passada festivitat del 20 de novembre.

Els alumnes de sisè de l’escola han llegit el manifest de l’acte que incloïa “els drets dels infants ens ensenyen que a saber que tots els nens del món no sempre tenen les mateixes oportunitats”.

Rafel Vidal

Maria Zapata, representant d’UNICEF a Catalunya, “els drets dels infants són normes que són obligatoris, però no sempre es compleixen. Nosaltres lluitem per vosaltres”. I continuava “us volem agrair l’esforç, sou capdavanters com a centre referent dels drets dels infants a tota la ciutat” i afegeix “vull agrair l’esforç que heu fet tota la comunitat educativa que hagi aconseguit aquest primer reconeixement a tota Barcelona”.

La directora del centre,  Marta Pascual, ha llegit la nota de la Directora General d’educació infantil i primària, la Sra. Carme Ortoll Grífols, que deia “estic convençuda que la vostra manera de fer escola contribueix al desenvolupament personal, i la felicitat, de tots els membres de la vostra comunitat”.

Rafel Vidal

Pascual ens ha declarat que se sent aclaparada amb el reconeixement i que seguiran treballant més per seguir sent referent dels drets a la nostra ciutat.

Recordant els drets dels infants

Un reconeixement que cau un cop finalitzades les jornades TIAF que enguany estaven centrades a recordar als infants del nostre barri els drets com el de tenir un nom, ser lliures o a jugar.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.