S’organitza una jornada per conèixer el comerç i la cultura de La Marina

Google

Dissabte, 2 de desembre hi haurà una ruta pel l’Eix Comercial de La Marina per conèixer el comerç i la cultura del barri de la mà d’Hermes. La caminada tindrà lloc a les 12:00 h, i tindrà una durada d’entre una hora i mitja o dues hores.

L’entrada és gratuïta, però hi ha un màxim de 25 places. Per tant, per poder participar en la ruta cal inscriure’s a través del correu a.c.lamarina@gmail.com.

L’acte, organitzat per l’Associació de Comerciants de La Marina, començarà al carrer Mineria nº 18, davant el Parc de Can Sabaté, i es pretén fer un recorregut pels carrers del voltat del Passeig de la Zona Franca mentre s’explica la història d’un barri treballador, reivindicatiu i lluitador en tots els seus aspectes. Al final de la caminada hi haurà l’entrega d’un obsequi molt dolç, una piruleta de xocolata de ZAS! Cake, una pastisseria ubicada al carrer de la Mare de Déu de Port.

Aquest acte s’ha organitzat dins el marc d’activitats que se celebren en l’Any del Comerç i la Cultura, el qual està impulsat per l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Barcelona Comerç i té l’objectiu d’apropar la cultura als barris, i convertir el teixit comercial de la ciutat en prescriptor i punt d’informació cultural per als seus veïns.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.