Què fer a la Marina aquest cap de setmana

Cada setmana, us proposem algunes activitats als barris de la Marina i al districte de Sants-Montjuïc per gaudir del cap de setmana.

GASTRONOMIA: La Marina Tapea

Tots els divendres fins l’1 de desembre. Diferents indrets de la Marina.


Cada divendres de 19 a 23 h les tapes amb la beguda per 2.40€ als locals La Sal del Port, Toma Tapa, La Patatona, la Pizzeria Ciao Gió, La Dor, La Teberna del Conde, el Paddok, O’Rincon, el Bar Jueves 5, Entre Tapes i l’Enric i Pau.

Deixa’t sorprendre als locals de restauració de la Marina, vota pels teus preferits i si fas la ruta sencera podràs guanyar un sopar per a dos persones al local amb les millors valoracions dels consumidors.

ESPORT: Tot Sants per córrer

Diumenge 29 d’octubre. Rbla Brasil, 1.

El Cros Popular de Sants és una de les curses més arrelades i amb més tradició de les que es disputen a Barcelona. L’origen el podem trobar l’any 1934, quan l’Ateneu Enciclopèdic Sempre Avant va decidir celebrar el Primer Gran Premi de Sants, una prova atlètica pels carrers de Sants. Enguany es celebra el 39è Cros Popular. T’hi apuntes?

EXPOSICIONS: Game of Thrones: The Touring Exhibition

Fins al 7 de gener. Museu Marítim de Barcelona (Av Drassanes, 1).

El Museu Marítim de Barcelona ofereix l’estrena mundial d’aquesta exposició itinerant que permet als fans de la sèrie televisiva passejar entre alguns dels paisatges més espectaculars de Ponente i el Més Enllà.

L’exposició combina entorns immersius, espais interactius i contingut multimèdia perquè els visitants gaudeixin d’una experiència única.

GASTRONOMIA: 37a Mostra de Vins i Caves de Catalunya

Del 27 al 29 d’octubre. Arc de Triomf.

La 37a Mostra de Vins i Caves de Catalunya permet conèixer els nous productes de les denominacions d’origen catalanes i també introduir-se en la cultura del vi mentre recorrem les parades dels diversos cellers catalans.

TEATRE: “La noia de la làmpada” de Marta Aran

Fins el 6 de novembre. Sala FlyHard(C Alpens, 3).


L’Alba està a punt d’acomplir el seu somni i fer-se un nom dins del món laboral. Està a punt d’aconseguir l’oportunitat per la qual ha treballat tants anys. És molt fàcil, ho té a tocar i ella està preparada. L’Alba es queda embarassada. I això, sense voler, ho canvia tot.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.