Cada divendres, us proposem 5 activitats als barris de la Marina i al districte de Sants-Montjuïc per gaudir del cap de setmana. buy albion gold

Cinema a la fresca

Sala Montjuïc. Divendres 14 de juliol, a les 20.45 h.

Un any més, el fossat de Santa Eulàlia, al Castell de Montjuïc, és l’escenari de la Sala Montjuïc, un cinema a l’aire lliure on es pot fer un pícnic a la gespa i gaudir de concerts abans de les projeccions. Enguany, la sel·lecció de pel·lícules inclou, entre altres, La propera pell, La La Land, Spotlight, El apartamento, Captain Fantastic i Omar. Podeu comprar entrades a la web de la Sala Montjuïc. cheap albion gold

Exposició Graffiti by Camil Escruela

Espai Jove de La Bàscula. A partir del 14 de juliol.

Camil Escruela Montesinos, nascut a Barcelona l’any 1990, s’inicia al món de l’art l’any 2004. Al principi tot sembla tractar-se d’un joc d’adolescents, ja que el graffiti va ser el seu primer contacte amb l’art. A l’edat de 16 anys ja viatjava sol buscant on pintar. cheap albion gold Es va desvincular dels tags per fer dibuixar un fantasma repetidament, personatge que ja tenia un transfons moral.

Obrim el pati de Can Clos

Escola de Can Clos. buy albion gold Fins al 28 de juliol.

El mes de juliol el pati de l’escola Can Clos s’obrirà pels veïns i veïnes de la Marina. L’espai estarà obert a tothom i s’hi podrà anar a jugar, passar l’estona, trobar-se amb els amics/gues, etc. L’horari d’accés serà de 18h a 21h de dilluns a diumenge. L’activitat començarà el dilluns 3 i finalitzarà el dia 28.

Trobada sobre art i comunitat dins el context BooMBeta

El Graner. albion silver Dissabte 15 i diumenge 16 de juliol.

Dins el projecte BooMBeta el Graner enceta un dispositiu de pensament compartit a partir de l’eix temàtic: art i comunitat. Un concepte tan ample i divers permet abordar una sèrie de temes o punts de partida que semblen interessants i que es poden plantejar des de diferents punts de vista i dinàmiques de participació.

 

Vespres de Juliol al Castell de Montjuïc

Castell de Montjuïc. albion gold Diumenge 16 de juliol a les 20 h.

Torna el cicle Vespres de Juliol, que oferirà quatre concerts gratuïts de jazz modern i urbà al Castell de Montjuïc. Els diumenges del mes de juliol el Castell de Montjuïc és l’escenari de quatre concerts a l’aire lliure. buy albion silver El primer dels Vespres de Juliol serà el dia 2 amb In the Mood; el dia 9, Pixie Dixie; el dia 16, Laia Badrenes amb el seu projecte Ànima Groovera, i finalment, el dia 23, tancarà el cicle el duo Diana & Joel. cheap albion silver L’accés és lliure.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.