L’Orquestra de la UPF fa un concert a l’Església de Sant Medir

El divendres 26 de febrer a les 21:00h l’Orquestra de Cambra de la Universitat Pompeu Fabra  tornarà a actual a l’església de Sant Medir, al carrer Constitució, 17 del barri de la Bordeta. Aquest concert s’emmarca dins del 3r Cicle de Concerts que organitza la Coral Sant Medir.

De la mà de l’Ana Falcó, la Soraya Guerrero, la Paula Alonso, la Irene Marrugat i amb la direcció de Diego Miguel-Urzanqui, el públic podrà escoltar peces de Vivaldi, Bizet, Jenkins, Granados i Grieg. L’entrada és gratuïta.

L’any 1956 la Coral Sant Medir sorgeix, com moltes altres, dels animadors musicals de les celebracions litúrgiques i, en el cas d’aquesta coral, en el sí de la Parròquia de Sant Medir, al barri de la Bordeta de Barcelona, una parròquia que ja des dels seus inicis es coneixia, a tota la ciutat i el seu entorn humà, com a nucli avançat en la pràctica de la convivència basada en la tolerància, l’obertura, la cultura, la justícia, l’amistat i el servei al país. Des d’aquells inicis que la Coral Sant Medir sempre ha treballat tot fomentant una part molt important de la cultura popular i tradicional catalana com és el cant coral.

L’Orquestra de Cambra forma part, juntament amb el Cor i l’Aula de Teatre, de l’Aula d’Escena de la Universitat Pompeu Fabra, l’espai creatiu -musical i teatral- de i per a la comunitat universitària. Totes tres formacions treballen de manera coordinada a partir dels criteris que estableixen els seus responsables per progamar activitats escèniques i musicals.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.