Neix Barcelona Convida

Barcelona Comerç presenta la guia Barcelona Convida, un magazine del comerç de la ciutat de Barcelona amb edicions impreses i en format digital.

Barcelona Convida és una iniciativa de Barcelona Comerç que neix amb la voluntat d’informar del que passa a la ciutat de Barcelona a través de la mirada dels eixos comercials de proximitat, i l’Eix comercial de la Marina n’és un d’ells. El magazine apropa a la ciutadania la diversitat de plans que hi ha per gaudir del comerç des de diferents facetes: cultura, gastronomia, salut, història, tecnologia, innovació, família, lluita social, ecologia….

L’edició en paper de Barcelona Convida es publicarà dos cops l’any, al maig-juny i al novembre-desembre, amb un tiratge de 50.000 exemplars. La revista es distribuirà gratuïtament a través dels comerços associats dels 23 eixos comercials de Barcelona Comerç. I al portal barcelonaconvida.com, a més de trobar la revista en format digital, on també es publicaran continguts regularment.

La redacció de Barcelona Convida està formada per un equip pluridisciplinari de professionals del periodisme, la fotografia i el disseny. El director és Miguel López, l’editor és Javier López, i el consell de redacció està participat per la direcció i junta de Barcelona Comerç i tots els eixos comercials adherits a l’entitat.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.