La Unió d’Entitats estrena nova junta directiva

La nova junta directiva de la Unió d'Entitats de La Marina / Alejandro Flores

Andrea Bello

La Unió d’Entitats ja està mans a l’obra. La seva nova junta directiva ja comença a concretar quin serà el pla d’actuació al barri, mentre que ja estableixen vincles de treball entre els seus membres. La candidatura guanyadora ha estat liderada per Rosalia Fernández, presidenta de l’Associació de Veïns de Can Clos. La Unió d’Entitats, que engloba a nou entitats i associacions del barri, ha escollit la Rosalía per a la seva presidència durant els propers quatre anys.

La proposta va ser l’única que es va presentar i complia els criteris per la candidatura. Els membres de la Unió d’Entitats van donar suport al relleu amb 25 vots a favor, 2 en contra i una abstenció en les votacions que es van dur a terme el dijous 20 de gener. La nova directiva ja s’ha posat mans a l’obra i s’està organitzant en diferents comissions, “igualment, estem oberts a altres entitats que s’hi vulguin sumar” recorda la nova presidenta.

La Neus Borrell, ara expresidenta de la Unió d’Entitats, assegura que, malgrat les dificultats que ha passat el barri i les seves entitats i associacions durant els últims dos anys, “estic contenta del treball fet” i desitja sort a la nova junta, que “ha entrat amb molta força”. A més, agraeix l’equip de treballadores de la Unió d’Entitats i dels Centres Cívics del barri de La Marina, “que han ajudat i han fet possible la feina realitzada durant aquests dos anys”.

Així, tenen l’objectiu de “recuperar la integració de les entitats a la Unió i motivar la participació”. Per això, la nova directiva es reunirà amb totes les entitats i proposa coordinar un calendari per evitar que se superposin actes de les diferents entitats. “Volem fomentar la dinamització per fer una Marina millor”, el lema que els mou.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.