Ràdioactius Poble-Sec i La Marina FM, creant vincles

Ràdioactius és una ràdio comunitària del barri del Poble-sec que va néixer fa una mica més d’un any de la mà del Pla Comunitari, La Setenta y Siete i l’associació Jam Circus. El grup de veïns i veïnes que formen part de l’equip motor treballen  de manera assembleària per donar vida als diferents programes que realitzem de manera quinzenal i que tenen com a eix central el nostre barri.

El dilluns 4 desembre ha estat una tarda molt especial per l’equip de Ràdioactius Poble-sec, ja que hem tingut l’oportunitat d’emetre un programa en directe des de La Marina FM, la nostra ràdio veïna.

La Marina FM suposa per nosaltres un exemple de ràdio associativa, amb un esperit jove i oberta al barri, el qual ens serveix com a model a seguir en Ràdioactius. Creiem que aquest model de ràdio juga un paper fonamental per afavorir el sentiment de pertinença al barri i obrir noves vies d’expressió que donin veu a veïns i veïnes i a col·lectius diferents que moltes vegades no tenen espai en altres mitjans de comunicació.

A Ràdioactius tenim molt present valors com la interculturalitat i la perspectiva de gènere. Volem que la nostra ràdio sigui un reflex de la diversitat que tenim al barri i que estigui oberta a la participació de tothom. Intentem que els nostres programes sempre siguin finestres obertes a la realitat del barri i a les seves problemàtiques, per això la participació i el procés de creació dels programes són una eina essencial del projecte.

Des del Pla Comunitari i el projecte Ràdioactius estem lluitant per aconseguir que la nostra ràdio sigui cada vegada més gran i per això, necessitem recursos econòmics que ens permetin gravar més programes, necessitem un equip de so i un estudi de gravació comunitaris i sobre tot, necessitem que tot el barri s’impliqui en aquest projecte i el faci seu.

Donem les gràcies a La Marina.cat per donar-nos aquest oportunitat de participar dins la seva ràdio i donar a conèixer el nostre projecte. Podeu trobar-nos a: www.radioactius.org i al Facebook: Radioactiuspoblesec.

Equip Ràdioactius

Pla de Desenvolupament Comunitari

1 COMENTARI

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.