10 mil lectors mensual del DIARI LA MARINA

logo-lamarina-alta

Avui és un dia en el qual tots els mitjans parlen de les seves audiències. buy albion gold Això és perquè es publica l’ EGM Baròmetre Catalunya, una enquesta que mesura quanta audiència tenen els mitjans de comunicació (Premsa, ràdio, televisió, buy albion gold exteriors..) Per tal de què això es vegi reflectit en aquestes enquestes cal fer que la gent recordi el que ha llegit, per això els mitjans es gasten grans quantitats en campanyes de màrqueting, o regalen coses amb les seves publicacions. Nosaltres hem tingut una bona notícia, cheap albion gold segons aquesta enquesta el DIARI LA MARINA, cheap albion gold es llegit cada mes per més de 10 mil persones. albion gold Nosaltres no regalem coses en la nostra publicació per tal de què recordeu que ens llegiu, només fem un gran esforç dia a dia per mantenir-vos informats del que passa en els nostres barris i ens ho heu reconegut.

Des d’aquestes línies us volem agrair la vostra confiança, seguirem fent el que fa més de 23 anys que fem; informar, cheap albion silver cohesionar i ser l’altaveu de La Marina. albion silver Una vegada més GRÀCIES.

Diari La Marina, gràcies a vosaltres, el mitja local de referència en els nostres barris. buy albion silver Dades oficials EGM BARÒMETRE DE CATALUNYA,

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.