La Generalitat continuarà les obres de la L10 per connectar La Marina i la Zona Franca

Les múltiples queixes veïnals i les mobilitzacions de diverses associacions i entitats per fer arribaR el metro a La Marina sembla que han aconseguit fer pressió als governs municipal i autonòmic. Alhora, la inauguració de la L9 del metro a l’Aeroport i no de la L10 també ha fet crèixer la polèmica. El Conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha anunciat aquest dimecres que després de la inauguració del ramal sud de la línia 9 de metro es continuarà treballant en la part sud d’aquesta línia.

“Els vull anunciar que el dia 15 continuaran les obres a la línia 9 i la 10, per connectar el barri de la Marina i la Zona Franca. Farem aquest esforç i el farem conjuntament amb l’ajuntament de Barcelona, i estem convençuts que podem arribar a un bon acord per tal que el ritme s’incrementi, i el 2017 puguin entrar en funcionament el màxim número d’estacions d’aquesta línia”, ha anunciat Rull.

La notícia ha arribat amb alegria al barri. Jose Eli Rolando, president de la Coordinadora d’Assocacions de Veïns i Comerciants de La Marina, ha parlat amb la Marina Digital sobre aquesta última hora. “En principi ens hem d’alegrar, però cal veure si és veritat i si tot funciona tal i com ho han previst”, explica. “Ara bé, jo segueixo indignat perquè han gastat els diners del metro en una zona que no ho necessitava tant com sí li feia falta al barri de La Marina i a la Zona Franca”.

L’anunci del conseller s’ha produït en una intervenció al Parlament, durant la primera sessió de control al govern. Segons Rull, a partir del dilluns 15 continuaran les obres i es determinaran els ritmes d’acord amb l’Ajutament.

 

 

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.