Alteracions en el trànsit en motiu de cap d’any

Amb el motiu de la celebració de la festa de cap d’any, el 31 de desembre, de 21 h a 23.30 h hi haurà activitats lúdiques prèvies a la celebració com per exemple música ambiental, videos, etc. i a les 23.30 h començarà l’espectacle principal, amb les campanades i la pirotècnia, per això hi haurà les següents modificacions en el trànsit:

  • Prohibició d’estacionament:
    Del 27/12 a l’1/01 a av. Reina Maria Cristina (ambdós costats) i Pl. Josep Puig i Cadafalch.
    – Els dies 30 i 31/12 al voltant del Pavelló d’Itàlia.
    – El dia 31/12 a : Av. Francesc Ferrer i Guàrdia (costat mar), entre l’av. Reina Maria Cristina i l’accés al pavelló Mies van der Rohe, Av. Rius i Taulet
    (ambdós costats) entre av. Reina Maria Cristina i c. Guàrdia Urbana, Pl. Espanya – av. Reina Maria Cristina (ambdós costats / motos en voreres), Mirador del Palau Nacional (ambdós costats de la calçada de la banda Llobregat) i les dues primeres esglaonades de l’aparcament de la banda Llobregat del Palau
    Nacional.
  • Talls de trànsit:
    – El dia 30/12, en el cas de que els vianants envaeixin la calçada, es tallarà al trànsit l’av. Reina Maria Cristina procurant que l’Av. Rius i Taulet es mantingui expedita per a la circulació.
    – El 31/12 a partir de les 20 h, es tallarà al trànsit l’av. Reina Maria Cristina i al mateix temps l’av. Rius i Taulet entre c. Guàrdia Urbana i Mèxic.
    A les 22.30 h es tallarà al trànsit l’av. Montanyans, des de la pl. Sant Jordi i des del pg. de Santa Madrona, per acotar el perímetre de seguretat a la zona de pirotècnia al Mirador del Palau Nacional.
    – La pl. Espanya no es tallarà al trànsit mentre la concentració de públic no ho faci necessari i es pugui garantir la seguretat viària.
  • Desviament de trànsit:
    En el cas que calgui tallar al trànsit el costat mar de la pl. Espanya, la circulació d’entrada a la ciutat per Gran Via CC es desviarà pel pas inferior. La circulació del lateral mar de Gran Via CC, a l’altura de Sant Germà, es desviarà a la calçada central i es prohibirà la incorporació des de la calçada central de Gran Via CC cap a la calçada lateral, a l’altura de Mèxic. El trànsit descendent de Mèxic es desviarà per Sant Fructuós.
    La circulació de pl. Espanya, provinent de Creu Coberta, Tarragona i l’av. Paral·lel es desviarà per la Gran Via CC direcció pl. Cerdà.
    En el cas que per l’afluència d’espectadors s’hagi de tallar també el costat muntanya de pl. Espanya, s’establiran les següents mesures:
    Av. Paral·lel: desviament del trànsit ascendent pel c. Lleida. Desviament de Vilamarí per Lleida o per Paral·lel descendent.
    Vilamarí: impedir els girs sentit Llobregat i desviaments per Vilamarí del trànsit procedent de Diputació, lateral muntanya de Gran Via CC i Sepúlveda.
    Tarragona: es desviarà per Consell de Cent, cap a Creu Coberta.
    Creu Coberta: desviament del transit sentit pl. Espanya per Moianès.
  • Escales mecàniques:
    – Algunes escales mecàniques es veuran afectades en el seu funcionament amb canvis de sentit.
    – El 31/12 a les 20 h s’aturaran totes, restablint el servei el dia 1/01.

En el plànol podreu veure tota la informació referida al perímetre de tanques, on estaran situats els coordinadors de seguretat i el personal de control.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.